Vispas kwijt

VISPAS KWIJT of VERLOREN?

Bent u Vispas kwijt of is deze verlopen neem dan contact op met Sportvisserij Nederland of doormiddel van het sturen van een email met daarin de volgende gegevens uw naam, adres en woonplaats met geboortedatum en dat u uw VISpas kwijt bent.

Stuur deze email naar het volgende email adres vispas@sportvisserijnederland.nl

Na controle van uw betaling/lidmaatschap in de centrale ledenadministratie van Sportvisserij Nederland ontvangt u binnen 3 werkdagen een kopie VISpas met daarbij een factuur van € 3.50. Mocht er geen betaling hebben plaatsgevonden en/of komt u niet voor in onze centrale ledenadministratie dan ontvangt u bericht daarover.