Senior vergunning

Met de VISpas en bijhorende Lijsten van Viswateren op zak mag je vissen in alle wateren die in deze lijsten vermeld staan.

•Je mag met twee hengels en alle toegestane aassoorten vissen.
•Je hebt één pasje als bewijs dat je lid bent van je vereniging, de federatie én Sportvisserij Nederland - dit scheelt een hoop papierwerk.
•Je helpt mee aan een goede controle, visstandbeheer en de organisatie van wedstrijden.
•Je bent lid van Sportvisserij Nederland en draagt zo bij aan de belangenbehartiging van de Nederlandse sportvisser zodat jij tot in de lengte van dagen kan en mag blijven vissen.

De kosten van de lidmaadschap zijn
Lidmaatschap Senioren incl: Vispas --------------------------- € 34,00 (Bij nieuw lid + inschrijfgeld)                                        Lidmaatschap Senioren Sub-lid --------------------------------- € 28,00 (Tevens lid bij een andere Visclub)
Visboot steigerplaats ----------------------------------------------- € 90,00 + € 25,= sleutelgeld en contributie

Nieuwe leden betalen € 5,00  inschrijfgeld
Bij opsturen van de vergunningen komt er € 3,00 bij.

Wilt u lid worden neem dan contact op met:
H. Klomp
J. Bosstraat 38