Wedstrijdcommissie

Deze afdeling wordt verzorgt door Chris Rewinkel, Aart Matser, Gerard Hilferink en Bart Versterink. Deze heren zorgen voor een uitgebreid programma zodat er voor elk wat wils is.

Er zijn veel wedstrijden bij onze vereniging met b.v. onderlinge, eierwedstrijd, "vrije" koppelwedstrijden, marathon wedstrijden en grote koppel wedstrijden.

Zo worden er voor het kampioenschap 12 wedstrijden gevist in de IJssel en Rhederlaag. Elk lid kan hier aan meedoen. Aan deze competitie deden afgelopen jaar 16 deelnemers mee.

Voor het uitgebreide programma kunt op deze link klikken.
Veel visplezier